4 Mayıs 2022 Çarşamba

Türkiyenin en seksi 10 kadını.

Atiye
Şarkıcı Almanya doğumlu olan seksi şarkıcı altı yaşında aldığı piyano dersleriyle müzik hayatına başladı. Atiye’nin iki müzik albümü var.




Aysun Kayacı
Model Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand hostesi olarak başlayan Aysun Kayacı uzun yıllar mankenlik yaptı. 2000’li yıllarda ise oyunculuğa başlayarak birçok dizi ve filmlerde rol aldı.




Beren Saat
Beren Saat Oyuncu Türkiye’nin Yıldızları adlı yaışmada birinci olduktan sonra dizilerde ve sinema filmlerinde rol almaya başladı.



Didem Erol
Didem Erol Model 1975 Sidney, Avusturalya doğumlu olan Erol’un takma adı Dana Flynn... Birkaç Hollywood projesinde de görev alan Erol, Boxer dergisi okuyucuları tarafından üç kez üst üste açık ara farkla Türkiye’nin en seksi kadını seçilip Altın Kemer kazanmıştır.





Dilek Çilek
Dilek Çilek Model Türkiye’nin en seksi “ bayan popo”su seçilen Dilek Çelik, 1982 doğumlu. Boxer Kızı olarak her ay okurlardan gelen soruları cevaplayan Çelik, güzelliği ve başarılarıyla herkesin dikkatini çekiyor.




Nuran Sultan
Nuran Sultan Dansöz Sadece özel gecelerde sahneye çıkarak dans eden oryantal, Sting’in masasına çıkıp dans ettikten sonra bir anda gündeme geldi. Daha önce Sean Connery gibi ünlü isimlere de dans eden Nuran Sultan, Boxer dergisi için özel pozlar da vermişti.




ads

Ditulis Oleh : sabahtan Hari: 04:56 Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Blogroll

About